Oecumenische Vredesdienst 2020

Vrede verbindt afbeelding klein

Oecumenische Vredesdienst 2020
Zondagmorgen 20 september om 10.00 uur in de Grote of Barbarakerk
Voorganger: ds. Detlef Bohlken
m.m.v. Marijn Slappendel (orgel en cantor) en leden van de Barbara Cantorij

U bent van harte welkom. Omdat er maximaal 100 mensen aanwezig mogen zijn, werken we met het reserveringssysteem van de Barbarakerk.

Tot vrijdagavond 18 september 21.00 uur kunt u zich aanmelden. Dat kan op 2 manieren. Voor ons is met de computer het makkelijkst, via onderstaande link: https://www.kerkbezoekplanner.nl/inschrijven/gjm9ndBd (let op of u de juiste datum aanvinkt). Meteen na inschrijving krijgt u een bevestigingsbericht. Als u geen e-mail hebt gekregen, is uw inschrijving niet aangekomen! Een andere manier om te reserveren is telefonisch. U kunt daarvoor dit telefoonnummer gebruiken: 06 2206 4976.

U kunt natuurlijk ook naar de kerk komen wanneer u niet hebt gereserveerd. Misschien zijn er nog plaatsen vrij. Ook dan moeten we uw naam en telefoonnummer of e-mailadres noteren.

De dienst is ook thuis te volgen via https://www.youtube.com/c/pgculemborg (streamingdienst) of via de link op de website van de Protestantse Gemeente Culemborg (https://www.pknculemborg.nl)

Heeft u kinderen onder de 4 jaar en wilt u gebruik maken van kinderoppas tijdens de dienst, wilt u dat dan melden op telefoonnummer 06 2206 4976?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of hCaptcha is required which is subject to their Privacy Policy and Terms of Use.