JobHulp

Afbeelding1 Job Hulp

Op zoek naar een baan? Doe mee met de nieuwe JobGroep!

Ben je op zoek naar werk en wil je dat niet alleen doen? Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het werk zoeken? Meld je dan nu aan via www.jobhulp.org! of kom dinsdag 15 september van 10.00 – 11.30 uur naar de Bibliotheek in Culemborg; deelname is gratis, aanmelden kan via onze website www.jobhulp.org. -> tab: JobGroep.

 

Voor meer informatie kan je ook bellen met Shelly: 0641941431.

e Corona-crisis heeft in meer of mindere mate impact op iedereen. Veel banen verdwijnen, maar er ontstaan ook weer nieuwe mogelijkheden. Ben jij je baan kwijt geraakt en op zoek naar iets nieuws, of was je al op zoek, maar weet je nu, gezien corona, niet goed hoe je die nieuwe baan het best kunt vinden? Meld je dan nu aan voor de JobGroep, een serie van 8 groepsbijeenkomsten voor werkzoekenden, die start op dinsdag 15 september a.s.

Tijdens de groepsbijeenkomsten zoomen we in op een aantal thema’s, zoals je kwaliteiten, wat voor jou belangrijk is in je werk, maar ook eventuele belemmeringen. Daarnaast gaan we concreet aan de slag met je cv en sollicitatiebrief, het belang van netwerken, krijg je inzicht in hoe je overkomt en leer je jezelf (kort en bondig) goed te presenteren.

Eén van de deelnemers heeft bijvoorbeeld geleerd “Hoe je moet solliciteren, houding en skills”, terwijl een andere het volgende heeft meegenomen na deelname aan de JobGroep: “Meer hoop en moed, zelfverzekerder, weet meer wat ik wil, durf te netwerken en weet dat ik er niet alleen voor sta!”

De JobGroep is een positieve, motiverende groepstraining die je echt een stap op weg helpt richting die baan die bij je past, onder de inspirerende leiding van coördinator/trainer Jolanda Althuis.

Ben je op zoek naar werk en wil je dat niet alleen doen? Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken bij het werk zoeken? Meld je dan nu aan via www.jobhulp.org!

Plaats: Bibliotheek Culemborg Start: Dinsdag 15 september 10.00 uur – 11.30 uur, deelname is gratis, aanmelden kan via onze website www.jobhulp.org, -> tab: JobGroep.
Voor meer informatie kan je ook bellen met Shelly: 0641941431.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

For security, use of hCaptcha is required which is subject to their Privacy Policy and Terms of Use.