afbeelding Advent kleinIn de 4 weken voor Kerst vieren we Advent als een periode van hoop en verwachting. We zien uit naar Kerstmis, de dagen waarop we de geboorte van Jezus Christus vieren.

Tijdens de Advent is er ieder zondagavond (29 november, 6, 13 en 20 december) een vesperviering in het koor van de Grote of Barbarakerk (glazen deur aan de zijkant)

Aanvang 19.00 uur (kom op tijd)

De vesper duurt ongeveer een half uur.

U bent van harte welkom om de voorbereiding op Kerst mee te maken, de stilte te ervaren, mee te zingen als er niet te veel mensen zijn (anders neurien), te bidden en naar het orgel te luisteren.

hartelijk groet,

namens de vespergroep en Raad van Kerken

Carla Bulsing

Nini Vonk en

Jan Goed

Vanaf 18.30 uur is de glazen deur bij de consistorie (zijkant kerk) open, kom tijdig en houd rekening met een koude kerk. U wordt wegwijs gemaakt om de coronaregels te volgen. De liturgie van het avondgebed ligt klaar op de stoel, deze dient u na afloop te laten liggen. Na afloop verlaten we in stilte de kerk.