familie Andropov klein

Financiele steun fam. Andropov

De Raad van kerken zal de aangesloten kerken vragen een collecte te houden voor de fam. Andropov. De kinderen kriijgen op dit moment psychische begeleiding om de trauma's rond de uitzettig te verwerken. Ook voor juridische ondersteuning is geld nodig. Hopenlijk leiden deze procedures alsnog tot de terugekeer naar ons land waar zij 17 jaar hebben gewoond en de kinderen zijn geboren. Verder is geld nodig voor taallessen.

De Raad van kerken zal de familie in ieder geval een voorschot geven. Ook particuliere giften zijn erg welkom. We komen binnenkort met een definitief banknummer. Tot dat moment kan gebruik worden gemaakt van de rekening die wordt genoemd onder de website Uitgezet.nl

Manifestatie Kinderpardon Culemborg 20 november

Website Burgerinitiatief Kinderpardon Culemborg