familie Andropov klein

Manifestatie Kinderpardon

11 december in Den Haag

Op dinsdag 11 december biedt Tim Hofman (tv-programma BOOS) een petitie aan om het kinderpardon op de agenda te krijgen van de 2e Kamer. HIj heeft meer dan 200.000 handtekeningen verzamelt.

Het Burgerintitiatie Kinderpardon Culemborg (BKC), waarvan de Raad van Kerken Culemborg deel uit maakt, wil deze actie onderteunen en roept iedereen op om op 11 december mee te gaan naar Den Haag. Vanaf de Markt zal een bus vertrekken. NADERE INFORMATIE VOLGT Z.S.M.

Eerder organiseerde het burgerinitiatief  (BKC) op 20 november een manifestatie met honderden mensen in de Grote of Barbarakerk, met een afsluitende bijeenkomst op de Markt (zie flmpje)

Manifestatie Kinderpardon Culemborg 20 november

Website Burgerinitiatief Kinderpardon Culemborg